banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Harran Üniversitende İktisat Fakültesinde Mezuniyet Töreni

 

Osmanbey Yerleşkesi BESYO Spor Salonunda yapılan törene, Harran Üniversitesi Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Üniversite Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abuzer Pınar, Dekanlar, Öğretim Elamanları, Mezun olacak öğrenciler ve aileleri katıldı.

YOLUNUZ, BAHTINIZ AÇIK OLSUN
Törende konuşan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Bugüne kadar öğrenciler için ellerinden geleni her şeyi yaptıklarını, bugünden sonrada yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Mezun olan öğrencilere nasihat eden Rektör Prof. Dr. Taşlatın; “Sizlere tavsiyem hep çalışın, KPSS ye gireyim bir işe yerleştikten sonra her şey tamam, sabah gelir akşam giderim zihniyetinde olamayın. Kendinizi geliştirip, işinize dört elle sarılın. Allah rızkımızı verir diyerek işinizi bırakmayın çünkü Allah çalışana rızkını gönderir. Çok emek verdiniz ve bugün emeklerinizin karşılığı olan mezun oluyorsunuz. Hepinizi canı gönülden kutlarım, ailelerimize de sizlere maddi manevi verdiği destek dolayı şükranlarımı sunuyorum yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.

HER ÖĞRENCİMİZİ KENDİ EVLADIMIZ GİBİ GÖRDÜK
Mezuniyet töreninde öğrenci velilerine seslenen Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abuzer Pınar; “Biz kendi evlatlarımıza ne yaptıysak öğrencilerimize de onları yaptık” dedi.
Öğrenim süresi boyunca iyi ve kötü günlerimiz oldu diyen Dekanı Prof. Dr. Pınar; “Belki sizler için en mükemmelini yapamadık ama elimizden gelenin en iyisini vermeye çalıştık. Şuana kadar en büyük eksikliklerimizden bir tanesi binamızdı. Rektörümüz bu konuya el attı ve inşaatımız bitme aşamasına geldi. Burada sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. Belki siz artık mezun oldunuz fakat bundan sonra gelecek olan öğrencilerimiz faydalanacaktır. Harran Üniversitesi önemli bir üniversite sadece Türkiye’de değil aynı zamanda Dünyanın önemli üniversitelerinden bir tanesi. Bir şeyi başarabilmek için çok çalışın asla pes etmeyin, hepinizi Allah’a emanet ediyorum, hayatınızın geri kalanında başarılar diliyorum” dedi.
Tören sonrası başarılı olan öğrencilere başarı belgeleri verildi. Heyecanlı ve mutlu geçen törenin sonunda İktisat, İşletme, Maliye ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan 700’ün üzerinde öğrencinin kep fırlatmasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.