banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

HRܒde Akademik Personele Eğitimi Semineri verildi


Yaşam Koçu, NLP Uzmanı Halil Ata Bıçakçı tarafından verilen seminerde; Liderlik, Etkili Sunum, Toplulukları Etkileme, Toplulukların Dikkatini Toplama, Hipnozla Eğitim gibi konularda eğitim verildi.
Programın açılış konuşmasında eğitimin önemine değinen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; “İyi bir eğitim çok çalışmakla olur. 24 saatin 22 saati çalışmakla olur” dedi.
Bir ağacın 10 yılda yetiştiği, bir neslin yetişebilmesi için ise yüz yıllık zamana ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Rektör Taşaltın: “Bir asır sonraki neslin iyi durumda olmasını istiyorsanız eğitimizi iyi planlamanız lazım. İyi eğitimin yolu, çaba sarf etmek ve emek vermekten geçiyor. Teknolojisi yüksek bir sanayi, gelişmiş bir teknoloji üreteceksek, eğitimimizin alt yapısının sağlam olması lazım” diye konuştu.
Eğitim seminerinin açılışında bir konuşma yapan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Yeşilata; “Üniversite çatısı altında olan herkesin konumunun hakkını vermesi lazım. Sorumluluğumuzun bilincinde olmalıyız. Bu salonlarımızda bilimsel ve teknik toplantılar yapıyoruz. İş üretmeye çalışıyoruz. Proje pratiğimiz var. Üretme azmi bizi motive ediyor” dedi.
Eğitim seminerinin düzenleyicisi olan HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan; “Sürekli eğitim merkezimizin misyonu Üniversitede biriken bilginin şehre ve sanayiye aktarılarak uygulamaya dönüşmesidir. HARÜSEM olarak değişik branşlarda eğitimler vermeye devam ediyoruz. Gençlere ve çocuklarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Bize bu imkanı veren yönetimimize ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
Eğitimcilerin Eğitimi Semineri programı Yaşam Koçu Halil Ata Bıçakçı’nın konuşmasıyla sona erdi
Yaklaşık bir saat süren eğitim sonunda Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Yaşam Koçu Halil Ata Bıçakçı’ya plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.