banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Harran Üniversitesinde akademi tartışıyor


Harran Üniversitesi’nde Akademi Tartışıyor Programı düzenlenecek. Düzenlenecek olan programın konusu “Eğitim ve İnsan” olurken, programa konuşmacı olarak Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Akan katılacak. Program öncesi kameralarımıza açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Akan, ”Ülkemizin eğitim sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşacağız” dedi.

Harran Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda her hafta gerçekleşen Akademi Tartışıyor Programı’nın bu haftaki konuğu Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Akan olacak.

 “Eğitim ve İnsan”ın konuşulacağı programda Türkiye’nin eğitim sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırılacak. 

Program öncesi mikrofonlarımıza konuşan Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Akan, Türkiye’nin en büyük sorununun eğitimsizlik olduğunu belirterek, “bu programda Ülkemizin eğitim sorunlarını ve çözüm önerilerini ele alacağız” sözlerini kaydetti.

Programın moderatörlüğünü ise  Dr. Öğretim Üyesi Vahap Uluç yapacak.

(Edessa TV)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
urfalı 2 yıl önce

BU GİDİŞLE YAKINDA ÜNİVERSİTE KAPANACAK... BU ARKADAŞLAR NEREDE İSTİHDAM EDİLECEK, BU DEVLETİN ÖNÜNDE BÜYÜK BİR SORUN OLARAK DURUYOR.. MALESEF GERÇEK BU