banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

HARRAN ZİRAAT FAKÜLTESİ YENİ EĞİTİM YILINA BAŞLADI



Fakültenin açılış programında öğrencilere hitap eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın; “GAP bölgesinin kalbinde yer alan üniversitemiz Ziraat Fakültesi, önceki yıllarda olduğu gibi şimdide çiftçilerimiz için klavuz görevini görmektedir. Toprakla uğraşan geçimini çiftçilikle sağlayan herkesin yanında olduk ve bundan sonra da bu görevimize devam edeceğiz. Gerek tek olarak gerekse çiftçi birliği yetkilileriyle daha iyi verim konularında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yüzden tüm yetiştiricilerimiz yardımına koşmaya hazırız. Yeter ki üniversitemize başvurup, bizden yardımcı olmamamızı istesinler. Biz Şanlıurfa tarımının daha verimli olması için gayret gösteriyoruz” dedi.
Fakültelerini tercih eden öğrencilere yeni öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Recep Gündoğan; “Üniversitemiz Bereketli Hilal denilen bölgenin bir bölümünde olan GAP Bölgesinde yer almaktadır. Fakültemiz zamanın yöneticileri tarafından, ülkemizde 6. Ziraat Fakültesi olarak açılmıştır. Bugün tam anlamıyla verimli bir fakülte olarak ülkemizdeki okullar arasında önemli bir yere sahiptir” diye konuştu.
Ziraat Fakültesi yeni öğretim yılı programına katılan GAP idaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil burada yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; “ Fakültemizin dekanını yeni görevinden dolayı tebrik ediyorum. Hocamızla önemli projeler yapmıştık. Bundan sonra da daha iyi işler başaracağımızı tahmin ediyorum. GAP mastır planında Şanlıurfa için çok güzel yatırımlar var. Fakültemizle birlikte yaptığımız projeler var. Hep birlikte daha güzel, refah seviyesi yüksek bir ortam oluşturmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Açılış programına Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ferit Dağdeviren, GAP idaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Şaka, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, Fakülte Dekanları, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Yaklaşık iki saat süren tören verilen kokteylle sona erdi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.