banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Harran Üniversitesi yüzde 83.7 oranında bir başarı elde etti

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 2022 yılında toplamda 31 projesi kabul edilen Ziraat Fakültesinin danışman hocaları ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeye, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Osman Çopur, Prof. Dr. Ahmet Almaca ile proje Danışman Akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

%83.7 oranında bir başarı elde edildi

Şanlıurfa’mızın ve Harran Üniversitesinin ismini en iyi şekilde duyurdukları için Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri tebrik ettiğini belirten Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, “Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü kaynaklarında belirtildiği gibi, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesinde akademik personellerin danışmanlığında lisans öğrencilerine proje deneyimi kazandırmaya yönelik olarak ,TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 2022/1. döneminde 21 proje, 2022/2. döneminde ise 10 proje olmak üzere toplamda 31 proje desteklenmeye hak kazandı. 2022 yılı 1. ve 2. çağrı dönemlerinde toplam proje başvuru sayısı 37 iken desteklemeye hak kazanan proje sayısı 31. 2022 yılı 1. ve 2. çağrı dönemlerinde toplam 37 proje başvuru sayısına karşılık 31 proje desteklemeye hak kazandı. %83.7 oranında bir başarı elde edildiği sonuçlara göre, Harran Üniversitesinde en fazla 2209-A projesi kabul edilen birimimiz Ziraat Fakültesi olmuştur. Ziraat Fakültemizin Danışman Hocaları ve Öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.