banner2
Öne Çıkanlar Urfa Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yenişehir Kampüsüne Taşındı

 

Üniversite Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mehmet Yılmaz, Yapı İşler Daire başkanı Mehmet Çeçe ve başkanlıklarda çalışan görevli personelle beraber Sağlık Hizmetleri Yüksekokulunu ziyaret eden Rektör Prof Dr. Taşaltın’ı Yüksekokul Müdürü, yönetim ekibi ve öğretim elemanları karşıladı. Yüksekokul binası gezildi. Daha sonra toplantı salonuna geçildi.
Sağlık Hizmetleri Yüksekokulunu Müdürü Prof. Dr. Hasan Akan Yüksekokul hakkında kısa bir bilgilendirme sunumu yaptı.
Mevcut programlar, yeni öğrenci alacak programlar hakkında bilgi veren Prof. Dr. Akan, “Eğitim ve öğretim kalitesinin arttırılması ve fiziki alanın iyileştirilmesiyle beraber öğrenci sayımız gün geçtikçe artıyor. Yüksekokul olarak; Eğitim-öğretim faaliyetleri yanında bilimsel Sempozyum ve kültürel Seminer, konferans, gezi ve yarışmalar etkinliklerini de yürütüyoruz” dedi.
Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan Akan, başta Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın olmak üzere, idari ekibe yüksekokulun kısa sürede taşınmasında yaptıkları katkıdan dolayı birer plaket takdim etti.
Daha sonra çekilen hatıra fotoğrafıyla program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.