banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Harran Üniversitesi Öğrencileri Sosyal Medya'da TT Oldular

Üniversite tarafından işlenen online deslerin sınavının online yapacak olması öğrencileri isyan ettirdi. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden örgütlenen öğrenciler tarafından açılan #Hrüödevistiyor TAG'ından attıkları binlerce tweet ile en çok konuşulan konular arasında Trend Topic (TT) oldular.

 #Hrüödevistiyor tagı ile açılan sayfada binlerce öğrenci şikayetlerini dile getirdiler...

İşte onlardan bir kaçı:
Bunyamin Özoruç: Sisteme atılan slaytların neresinden verim alabilecegiz hiç kusura bakmayın sayın yetkililer örgün eğitimde iken hangi gün 110 sayfa ders işlendi ki haftalık programa 110 sayfa slayt koyuyorsunuz

Bayram Pervane: Maddi durumu olmayan , bulunduğu bölgede internet olmayan , aynı evde birden çok öğrenci ve yeterli imkanı olmayan , internet altyapısı kötü olup bağlantı sorunu yaşayan Harran üniversitesi öğrencileri olarak sınav değil ödev istiyoruz.

Harun Sezer: Bu süreçte öğrenci mağdur etmiyeceğinize inanıyoruz. Dersler uzaktan formal olacağından ötürü sınav sistemi yerine Araştırma ödevleri verilmesi ve not olarak değerlendirilmesi hususunda desteklerinizi rica ediyoruz. #hrüödevistiyor

Nare: İnternet sıkıntısı çeken öğrenciler bahar yarıyılında kayıt dondurabilir" kararı ile, kitabı olmayan çocuğu okula almayıp "kitabın yok sen seneye gel" demek arasında bir fark yoktur.Psikolojiler zaten bozukken bir de 1 senemiz uzamasın

İbrahim Halil AÇAR: Üzgünüm ki öğrenci arkadaşlarımın bazıları hastalıkla uğraşırken bazıları yetersiz imkanlar yüzünden İnternet sıkıntısı çekmekte. Köyde oturan arkadaşlarımızın çoğu elektrik kesintilerden şikayetçi. Bu eşitsizlik üzerine kurulu sistemi istemiyoruz. 

ÜNİVERSİTE'DEN AÇIKLAMA YAPILMADI:

Sosyal medya üzerinden başlatılan bu kampanya ile ilgili übiversiteden henüz bir açıklam gelmezken, Online sınav kararından dönüp dönülmeyeceği ile ilgili olarak Üniversiteden bir açıklama yapılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Online sinav mi olur? 4 yıl önce

Online sinav mi olur? Herkes birbirine cevaplari ayni anda gonderir.. Vay guzel ulkem.. sen bu gunleride mi gorecektin... Eyvah ki nasil eyvah..