banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Harran Üniversitesi İİBF' de mezuniyet töreni

Şanlıurfa Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Törene mezun olan öğrencilerin ailelerinin yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demir ile İktisat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar da katıldı.

Mezuniyet töreninde açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Demir yaptı. Demir, mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Ardından kürsüye çıkan fakülte birincisi Hasan Hüseyin Yabalak da bir konuşma yaptı. Yabalak’a konuşmasının ardından plaket verildi. Plaketi Rektör Yardımcısı Demir takdim etti.

Sakar: Yeni hayatınıza adım atıyorsunuz

Fakülte ikincisi Hazal Tektaş ise plaketini Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar’dan aldı. Mezun öğrencileri tebrik ederek hayatlarında başarılar dileyen Sakar, “Dört yıl süren üniversite hayatınızın son demlerine gelmiş bulunmaktasınız. Öncelikle azminizden, başarınızdan ve gayretlerinizden ötürü hepinizi tebrik ederim. Artık alıştığınız, sevdiğiniz, kıymetli anılar biriktirdiğiniz, paylaştığınız okulunuzdan, bizlerden ve arkadaşlarınızdan ayrılıyorsunuz. Aslında buna bir ayrılık değil de yeni hayata adım atmak gözüyle bakmalısınız. Bu yeni yolunuzda her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum” dedi.

Fakülteden mezun olan kamu yönetimi, iktisat, ekonometri, maliye ve işletme bölümü öğrencileri törenin sonunda keplerini havaya fırlattı(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.