banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Harran Üniversitesi BESYO Yeni Öğretim Yılına Başladı-GÖRÜNTÜLÜ

 

Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu konferans salonunda yapılan program 15 Temmuz şehitleri için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunun yeni öğretim yılı programına katılan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, yeni gelen öğrencilere İngilizce hazırlık sınıfını okumalarını tavsiye etti.
Bir yıl verilecek olan İngilizce hazırlık kursunun tamamen ücretsiz olduğunu söyleyen Rektör Taşaltın; “Önce beden eğitimi öğretmeni değil de üniversite hocası olmak istiyorsanız, Üniversitemizde bir İngilizce hazırlık kursumuz var. Ücretsiz size bir yıl boyunca İngilizce kursu veriyoruz. Bundan faydalanmanızı tavsiye ediyorum. Özellikle, ‘ben okulu bitirdikten sonra üniversitede kalıp akademisyen olmak istiyorum’ diyenleriniz varsa fırsat bu fırsat deyip hazırlık sınıfımıza başvuruda bulunun” diye konuştu.
Yüksekokulun açılışında konuşma yapan Okul Müdürü Doçent Dr. İsmail Gökhan; “Eğitim kuşkusuz uzun vadeli bir yatırımdır ve meyvesini alabilmek için azimle kararlılıkla çalışmak gerekir. Okul, bireyin hayat standartlarını yükseltmek ve meslek sahibi olabilmesi için bilgi beceri kazandırdığı gibi aynı zamanda da insan ilişkilerinin nasıl olacağını öğretir” dedi.
Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunu tercih eden öğrencilere yeni öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban; “İnsan seveceği mesleği yapmalı. Özellikle siz kazandığınız Beden eğitimi bölümünüzü severek ve isteyerek okuyacaksınız ki gelecekte daha çok başarılı olasınız. Şanlıurfaspor gerçekten bu bölgeye has bir okul oldu ve güzel bir yaşam merkezi olduğunu söylüyorum. Sizin gibi değerli kardeşlerimize de ihtiyacımız var. Siz buradan mezun olduktan sonra, bizim gibi kulüplere yardımcı olmanız gerektiğini söylüyorum” dedi.
Açılış programına Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, Şanlıurfa Spor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Yaklaşık iki saat süren program düzenlenen kokteylle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.