banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Haliliye İlçesinde Okudular Paylaştılar

Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “ Oku- Paylaş” projesi  ve 2002  Vakıflar İlköğretim Okuluna ait “ Gülen Yüz” projesi kapsamında 2002 Vakıflar İlköğretim Okulu tarafından Gürpınar İlköğretim Okuluna kitap, kırtasiye, ve oyuncak yardımı yapıldı.

Haliliye İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Oku-Paylaş projesinde ilçede farklı okullarda okuyan öğrencilerden toplanan kitaplar, kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar kırsal bölgelerdeki öğrencilere hediye ediliyor.

İlçe genelinde başlatılan projede okullarda öğrencilerin okudukları hediye etmek istedikleri malzemeler toplanarak kırsal bölgede okuyan öğrencilere armağan ediliyor.

2002  Vakıflar İlköğretim Okuluna ait “ Gülen Yüz” projesi kapsamında bugün 2002 Vakıflar İlköğretim Okulu öğrencileri topladıkları ve hediye etmek istedikleri kitapları Haliliye İlçe sınırında yer alan Gürpınar İlköğretim Okulu öğrencilerine götürdü.

2002 Vakıflar İlköğretim Okulu Müdürü Sabri Doğan’ı okulunun öğrencilerini ve idare heyetini Gürpınar İlköğretim Okulu Müdürü İ.Halil Güneş okulun öğretmen ve öğrencileri karşıladı.

Kitap ve kırtasiye malzemelerini burada dağıtan öğrenciler ve hediyeleri alan öğrencilerin yüzündeki tebessüm paylaşmanın bu şekilde kaynaşmanın bir kez daha önemini ortaya koydu.

Öğrenci velileri yapılan bu projede emeği geçen başta Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ve Okul müdürleri Sabri Doğan ve İ.Halil Güneş’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.