banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Haliliye Belediyesi Kütüphanesi Gençlerin İlk Tercihi Oluyor


Gençliğe yönelik çalışmaları ile her zaman yanlarında olduğunu hissettiren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle gençler, Haliliye Belediyesi ile geleceğe hazırlanıyor. 
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezindeki kütüphane, soğukların etkili olduğu bugünlerde üniversite sınavına hazırlanan gençlerin ilk durağı oluyor. Yoğun kar yağışı ve okulların kapanmasıyla ders çalışmak için sessiz bir ortam arayan gençler, belediye bünyesindeki kütüphane ile ders çalışma fırsatı yakalıyor.
Sessiz ve nezih bir ortamda eksik konularını tamamlayan gençler, belirli aralıklarla yapılan ücretsiz deneme sınavlarıyla kendilerini ölçme fırsatı buluyor. Deneme sınavı ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi heyecanlarını da yenen öğrenciler, kendilerine sunulan imkan dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.
Öte yandan, gençlerin geleceğe emin adımlarla hazırlandığı Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi’ndeki kütüphanenin hafta içi 08.30 ve 20.00, Cumartesi ise 09.00 ve 17.00 saatleri arasında açık olduğu belirtildi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.