banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı trafik kazası

Gazi Lisesinin Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Şanlıurfa Gazi Anadolu Lisesi tarafından her ay gerçekleştirilen kariyer günü etkinliklerine devam ediliyor. Gazi Anadolu Lisesi Kasım ayı kariyer günü etkinliği kapsamında okulun başarılı 100 öğrencisine ayakkabı hediye edildi.

Etkinliğe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Nihat Yıldırım, Hülya Aydoğdu,  Gazi Lisesi Mezunları Derneği Başkanı İş Adamı İbrahim Toru, Eğitim Gönüllüsü Funda Ateşoğlu ile Okul Müdürü Abdülzahit Dalbaşı katıldı.

Gazi Anadolu Lisesi Öğrencilerine hitaben bir konuşma yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Hülya Aydoğdu öğrencilere başarılı olmak için çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Gazi Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı İş Adamı İbrahim Toru ise yaptığı konuşmada öğrencilere gelecekte başarılı olabilmenin yolları hakkında önemli tavsiyelerde bulundu.

Gazi Anadolu Lisesi Kasım Ayı Kariyer Günü etkinliğinde yapılan konuşmaların ardından Ankara’da bulunan Eğitimci Gökhan Deniz’in katkılarıyla İstanbul Ziylan Ayakkabı Firması tarafından gönderilen 100 çift ayakkabı ile eğitim gönüllüsü Funda Ateşoglu tarafından hediye edilen çoraplar okulun başarılı öğrencilerine dağıtıldı.

Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Abdülzahit Dalbaşı yaptığı açıklamada kariyer gününe katılan ve öğrencilere ayakkabı ve çorap hediye eden hayırseverlere teşekkür etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.