banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Şanlıurfa'da kaç öğretmen ihraç edildi?-işte o rakamlar...

BALİKLİGOL.COM / 2016-6017 eğitim Öğretim yılı öncesi eğitimde 15 Temmuz darbe girişimi depremi yaşanıyor. Şanlıurfa'da yüzlerce öğretmen ihraç edildi. yüzlecesi için de açığa alınma hadisesi yaşandı. peki kaç öğretmen açığa alındı? kaç öğretmen ihraç edildi? kaç öğretmen hakında soruştuma açıldı?

Türkiye geneli Fethullahçı Terör Örgütünden  28 bin 163 öğretmen kanun hükmünde kararname ile Milli eğitim'den ihraç edildi.  Ayrıca 14 bine yakın öğretmenin de soruşturması sürüyor.

Şanlıurfa'da ise 672 öğretmen ihraç edilirken 462 öğretmen ise PKK Terör örgütünden haklarında soruşturma açılarak açığa alındığı bildirildi.

Öğretmen açığının bulunduğu Şanlıurfa'da 2016-2017 Eğitim yılında açığa alınanlarla beraber binlerce sayıya ulaşan bu açık sözleşmeli ve ücretli öğretmenlerle kapatılacağı söyleniyor

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.