banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

EYYÜBİYE’DE ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Kitap Otakları ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarıyla gençler geleceklerine yön veriyor. Eyyübiye Belediyesi bünyesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilere yönelik açılan kurslara öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Sınavlara hazırlanan öğrencilere, soru çözümü, deneme sınavları ve kaynak yayınlarla destek veriliyor. Alanında uzman öğretmenlerle sınavlara hazırlanan gençlere belirli periyotlarla deneme sınavı desteği de sunuluyor. Rahat bir ortamda ders çalışma imkanı sunulan öğrencilere ayrıca kaynak yayınlarla destek verilirken, LGS sınavına hazırlanan öğrencilere de her türlü imkan sunuluyor. Okul çıkışlarında soluğu Kitap otaklarında alan öğrenciler kendilerine sunulan imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getirip, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Eyyübiye Belediyesi’nin sunduğu imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür edip, “Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ederiz. Bizlere güzel bir ortam sundular. Bizler de hem gelip sınavlara hazırlanıyoruz hem de ders çalışıp, kitap okuyoruz. Allah razı olsun.” Dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.