banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Eyyübiye Gençlerinin Başarılı Olması İçin Tüm İmkânlar Sağlandı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatı ve bizzat ilgilenmesiyle iki sınav merkezi, iki gençlik merkezi ve iki eğitim otağında üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere, eğitim desteklerinin tamamı ücretsiz veriliyor.

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin de desteklediği eğitimler sayesinde şimdiye kadar yüzlerce genç üniversiteli olurken, bu yıl hizmete sunulan iki sınav hazırlık merkezinin de etkisiyle Eyyübiye’de üniversiteyi kazanan genç sayısında rekor kırılması bekleniyor.

Bütçesinin yüzde 60’ına yakınını gençlerin eğitimine yönelik yatırımlara harcayan Eyyübiye Belediyesi, 2023 yılındaki eğitim yatırımlarına dört eğitim otağı, iki sınav hazırlık merkezi ve iki gençlik merkezi daha ilave etmek için ihalelerini yaptı.

Başkan Mehmet Kuş, yapımı tamamlanan ve tefrişat aşamasında olan Süleymanşah Gençlik Merkezi, Yenice Sınav Hazırlık Merkezi ile Eyyübiye Millet Bahçesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan kütüphanenin de yakın zamanda eğitim öğretimin hizmetine sunulacağını açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.