banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Eyyübiye'deki EBA Destek Merkezi’ne yoğun İlgi

EYYÜBİYE BELEDİYESİ EBA DESTEK MERKEZİNE YOĞUN İLGİ

Eyyübiye Belediyesinin evinde bilgisayar ve internet erişimi olmayan öğrenciler için Gençlik Merkezlerinde hayata geçirdiği, EBA Destek Merkezi’ne ilgi oldukça yoğun. Koronavirüs salgını sonrası Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan EBA Destek Merkezi uygulaması Eyyübiye Belediyesi tarafından da 4 Gençlik Merkezinde hayata geçirilmişti. Evinde bilgisayar, tablet ve internet erişimi olmayan öğrencilerin, rahat ve nezih bir ortamda dersleri takip etmeleri ve çalışabilmeleri için hayata geçirilen merkezlere öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. 15 Temmuz Gençlik merkezindeki EBA Destek Merkezinde eğitimlerini gören öğrenciler, ders sonrası Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezine bağlı kütüphanede vakit geçiriyor. EBA Destek Merkezi ve kütüphanede vakit geçiren öğrenciler kendilerine sunulan imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getirip, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Evlerinde bilgisayar ve internet erişimi olmadığı için Eyyübiye Belediyesi EBA Destek Merkezine geldiklerini belirten gençler,” Evimizde ne bilgisayar ne de internet var. Bizler de derslerimizi takip etmek, çalışmak ve kitap okumak için Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezilerine geliyoruz. Başkanımız Mehmet Kuş’tan ve emek veren hocalarımızdan Allah razı olsun. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.