banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Eyyübiye'de Kitap Otağı Takdir topluyor

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Belediyesi tarafından gençlerin okuması ve sınavlara hazırlanması için oluşturulan Gençlik Merkezleri ve Millet Kıraathanesi (Kitap Otağı) halk tarafından takdir ediliyor. 
GENÇLERDEN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR

Şanlıurfa'da genç nüfus bakımında önde gelen ilçelerin başında olan Eyyübiye'de belediye tarafından Gençerin geleceği hazırlanması için  oluşturulanGençlik Merkezleri ve Millet Kıraathanesi (Kitap Otağı) halkın takdirini topluyor.  Halk gençleri geleceğe hazırlanmasında emeği olan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür ediyor.

 Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağına gelen gençler,  huzurlu bir ortamda hem kitap okuyor, hem de ders çalışıyor. İçerisinde kütüphane,  kitap okuma çadırı, mescit ve yeşil alanın yer aldığı Kitap Otağına gelen gençler, sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti. Gençlerin yanı sıra her kesimden insanın okuması için ortamlar hazırlayan ekipler, ilçe gençliğini ve vatandaşları merkezlere bekliyor.

Ders çalışıp, kitap okuyan gençler,” Eyyübiye Belediyesinin açtığı bu mekanlarda ders çalışıp, kitap okumak  için çok güzel bir ortam var. Bu merkezlerin sayısının artmasını diliyoruz. Buradaki şartlar gayet güzel. Fırsat bulduğumuz her zaman buraya gelip, ders çalışıp güzel vakit geçiriyoruz. Başkanımız Mehmet Kuş’tan Allah razı olsun. Bize sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve ekibine teşekkür ederiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.