banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Eyyübiye Belediyesinin İmkanlarıyla Üniversiteye Yerleştiler

 Pandemi nedeniyle uzun süre kapalı olan kitap Otağında Üniversite sınavlarına hazırlanan gençleri yalnız bırakmaya Eyyübiye Belediyesi, pandemi öncesi ve pandemi dönemi kurs çalışmalarıyla takdir topladı. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağında maddi durumları iyi olmayan gençlere yönelik başlatılan aktiviteler devam ediyor. Gençliğe ve gençlere büyük önem veren Eyyübiye Belediyesi’nin öğrencilere yönelik düzenlediği kurslara ilgi oldukça yoğun oldu. Özellikle maddi durumu iyi olmayan ailelerin gençlerine yönelik düzenlenen üniversite kurslarına gençler bu yılda yoğun ilgi gösterdi. Eyyübiye Belediyesi’nin gençlere verdiği bu desteğe karşılık veren gençler ise bunu boşa çıkarmayarak sınavlarda büyük bir başarı elde ettiler. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağında üniversite sınavlarına hazırlanan 100 öğrenciden 33’ü bu yıl yapılan sınavda çeşitli üniversite bölümlere yerleşti.etüt merkezi yetkilileri özellikle pandemi döneminde öğrencilere evlerinde ulaşıp, hem kaynak desteğinde bulunmaya devam etti hem de öğrencilerin moral ve motivasyonları için çeşitli aktiviteler düzenledi.

Kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür eden öğrenciler ve aileleri,” Başkanımız Mehmet Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesine teşekkür ederiz. Sağ olsun Başkanımızın talimatlarıyla Kitap Otağında sınavlara hazırlandık. Bizlere her türlü imkanlar sunuldu. Allah kendilerinden razı olsun.” Dedi.

Kitao Otağında sınavlara hazırlanan ve başarı gösteren isimler ise şöyle;”Ali Ulaş, Ali Yıldız, Derya Çerkez, Emine Akcan, Enes Uşar, Esra Aktaş, Fidan Gök, Gülsüm Yamuç, Hazal Demir, Leyla Avcı, Medine Bayram, Mehmet Ali Çiftçi, Mehmet Güler, Mehmet Sinan Casuk, Merve Badıllı, Merve Doğan, Merve Söyla, Merve Tapşık, Mina Badıllı, Muhabbet Olgun, Muhammet Şefik Badıllı, Mustafa Turan, Nahide Karataş, Necmettin Kaya, Perihan Kaplan, Sefa Merve Sönmez, Şeval Bahçe, Tuba nur Boğa, Tuğçe İkiz, Gülsüm Kırmızıtepe, Mustafa Aksem, Osman Kaplan, Rukiye Buzlucan”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.