banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Başkan Mehmet Ekinci öğrencilere konferans verdi


Şanlıurfa Ticaretliler Derneği Başkanı Eğitimci-Yazar Niyazi Kocadağ’ın daveti üzerine Turgut Özal Meslek Lisesi’nde düzenlenen ‘Tecrübe’ adlı konferansa katılarak söyleşide bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, liseli öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı. Futbol Tribünlerini andıran karşılamada sunuculuk yapan Ticaretliler Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Bakan öğrencilerle organize bir şekilde Başkan Ekinci’ye tezahüratlarında bulundu.

Coşkulu karşılama sonrası Başkan Ekinci, öğrencilerin yakın ilgisinden dolayı iyi bir şekilde deşarj olduğunu ifade etti.

Konferansta açılış konuşması yapan Turgut Özal Meslek Lisesi Okulu Müdürü Tahir Uluç ve Şanlıurfa Ticaretliler Derneği Başkanı Niyazi Kocadağ, Başkan Ekinci’ye buraya geldikleri için teşekkürlerini ilettiler.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapılan açılış konuşmalarının ardından öğrencilerin karşısına geçerek ‘tecrübe’ adlı söyleşine başladı.

Yaklaşık 2 saat süren söyleşide Başkan Ekinci şunları söyledi; “Öncelikle bizleri buraya davet edip, öğrenci kardeşlerimizle buluşturan dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum.  Şimdiki öğrencilerin eğitim hayatını görünce ne kadar şanslı olduklarını belirtmek istiyorum. Bizlerin zamanın da çok zor şartlar altında eğitim görülüyordu. Kimi zaman okula gelirken, çoğu zaman da çalışmak zorunda kalıyorduk. O yüzden öğrenci kardeşlerimizin gelişen, teknolojiden ve eğitim sisteminden faydalanmalarını istiyoruz. Bizlerde eğitim konusunda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.