banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Şanlıurfa Osman Ertörer İlkokulu Öğrencilerinden Birlikte Oynayalım Projesi

Eğitim ve öğretime başladığı günden beri başarılarıyla isminden söz ettiren Osman Ertörer İlk/Ortaokulu, sosyal etkileşim programı dahilinde Ankara, Çankaya Ayten Şaban Diri İlk/Ortaokulu koordinatörlüğünde “Birlikte Oynayalım” projesine ortak oldu.

“Birlikte Oynayalım” projesi ile Ankara Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan ve yürürlüğe giren bu proje öğrencilerin ortak iş yapabilme kültürünü ön plana çıkarmakta ve sosyal aktivitelerini geliştirmeyi hedeflemektedir.
Dokuz ay sürecek olan bu projede taraflar halk oyunları gösterilerini sunma imkanı bulacak ve her iki okulda seçilen öğrenciler bulunulan illerin tarihi ve kültürel yerlerini gezeceklerdir. Ayrıca, öğrenciler arasında mektup arkadaşlığı, proje sırasında ve sonrasında da devam edecektir.30 Mayıs tarihinde öğrenciler 5 günlük Ankara’ya giderek gösterilerini sunacaklardır. Osman Ertörer İlk/Ortaoku Müdürü M.Adnan İKBAL “projede emeği geçen herkese teşekkür ederken, eminim ki bu projeyle öğrencilerimiz arasında sağlam köprüler atılacak ve ömür boyu dostluklar kurulacaktır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.