banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi, divan toplantısını gerçekleştirildi

Özel bir mekanda düzenlenen toplantıya yönetim, denetim ve disiplin kurulu asıl ve yedek üyeleri ile, üst kurul delegeleri katıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı İbrahim Coşkun, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, temelde insanlara faydalı olmayı hedefleyen bir teşkilat olduklarını ifade etti.

Coşkun:”fikirden hakikate yöneleceğiz, iradeyi eylemle taçlandıracağız. Sendikal bilinçle ve sivil toplum örgütü direnci ile ahkamdan ahlaka, mevcuttan makbule doğru bir istikamet yürüyüşü için ”Yeni Ufuklardan yeni umutlara” diyerek Eğitim Bir-sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü KOLUKISA’nın katılımı ile iş yeri temsilcileri eğitimini ve divan toplantımızı gerçekleştirdik.Başlıca konularımız;
•Sözleşmeli öğretmenlik bitmeli aileler birleşmeli
•Söz yerine gelmeli 3600 ek gösterge verilmeli
•Meslek Kanunu öğretmene destek kanunu olmalı
•Kadük kılık-kıyafet yönetmeliği tarih olmalı.
Aynı zamanda 13 ilçe yönetimimizin de katılımı ile genel değerlendirme toplantsı yapıldı. Eğitimin genel sorunlarını ve çözüm önerilerimizi konuştuk. Özverili, eksiksiz ve coşkulu katkılarından dolayı teşkilatımıza teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.