banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Dünya Çocukları, 23 Nisan İçin Verilen Yemekte Bir Araya Geldi


Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle ilimizde bulunan 9 ülke ve 8 ilimizin temsilcileri verilen akşam yemeğinde bir araya geldi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü (YASEM) Yönetici Akademisi Sürekli Eğitim Merkezinde verilen akşam yemeğine ev sahipliği yapan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan misafirleriyle tek tek ilgilenip sohbet etti.
Yemekte bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan şunları söyledi; “Öncelikle bu davetimize icabet ettiğiniz için Şanlıurfa ve eğitim camiası adına teşekkür ederim. Bu sene inşallah 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 4 günlük süre içerisinde Peygamberler şehri Şanlıurfa’da hep birlikte kutlayarak, çok mutlu ve güzel zaman geçireceğinizi umuyorum.”
Konuşma sonrası program yenilen yemek ve Şanlıurfa’nın tarih ve kültürünü yansıtan slayt gösterisiyle devam etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.