banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Depremzedelere Üçüncü Yardım Tır’ı Yola Çıktı
 

Van'da bulunan yetkililerin Halı, Soba, Battaniye gibi malzemelerin acil talebi üzerine hareket geçen STK’lar Platformu Üçüncü Tırı'da yola çıkardı. Hayırsever bir vatandaşın evren sanayi sitesinde yaptırmış olduğu prefabrik bir evi de dâhil olmak üzere acil ihtiyaç duyulan malzemeler Van’a ulaştırılmak üzere gönderildi.

 

Sivil Toplum Kuruluşları Platformundan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: “Daha öncede belirttiğimiz gibi Vanlı kardeşlerimize İslami, İnsani ve vicdani sorumluluğumuzu yerine getirmek için başlatmış olduğumuz bu yardım kampanyasına destek olan başta hayırsever, kadirşinas halkımız olmak üzere tüm birer yardım neferi gibi çalışan STK temsilcilerine teşekkür ederiz. Elindeki ekmeğini kardeşi ile paylaşmak için can atan yaşlı dedelerden ninelerden, kumbarasındaki harçlığının son kuruşuna kadar depremzede kardeşlerine bir an önce ulaştırmak için can atan küçücük yavrularımıza kadar büyük bir ibadet sorumluluğu içerisinde İslami kardeşliğimizi en üst seviyeden hissettiren herkese şükranlarımızı sunarız. Allah bu tür afetleri bir daha Milletimize göstermesin.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan sonsuz rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Büyük bir imtihan ile karşı karşıya olan tüm Van’lı kardeşlerimize sabrı cemil ve metanet diliyoruz”

 

 

 

 

Urfa STK’lar Platformu Adına

Abdullah GÖÇMEZ

Basın Sözcüsü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.