banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Cengiztopel köprülü kavşakla İpekyola bağlanıyor

Şanlıurfa Belediyesi şehrin trafiğini rahatlatmak için yürüttüğü köprülü kavşak ve alt geçit çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
 Bir süre önce Yeşidirek Köprülü Kavşağını tamamlayan ve trafiğe açan Şanlıurfa Belediyesi, geçtiğimiz günde Cengiztopel Kavşağındaki trafiğe nefes aldırmak için çalışmalara başladı.
 İşmakinalerin Bahçelievler tarafındaki kızımda kazı çalışmalarını yürüttüğü Cengiztopel alt geçinin, Cengiz Topel Caddesi’nden İpekyolu Mahallesi’ne gitmek isteyen araç ve yayaların ulaşımını rahatlatacak.
Şanlıurfa Belediyesi bir süre önce Gaziantep-Mardin istikametindeki güzergâh üzerinde ulaşımı oldukça rahatlatan Yeşildirek Köprülü kavşak ile Yenişehir ile Eski Urfa arasında geçiş sağladı..
Öte yandan araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Atatürk Bulvarı’nın Emirgan kısmında SGK Hizmet Binası ile Bahçelievler Bölgesini birbirine bağlayan kısımda son derece modern, yürüyen merdivenli ve şehir içi dokusuna uygun bir üst geçit yaptırdı. 21 Mart 2011 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen ve fiziki gerçekleşmesi tamamlanan Yürüyen merdivenli ve asansörlü üst geçidin sözleşmeye göre 17.10.2011 tarihinde hizmete girmesi gerekiyor.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.