banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Büyükelçi Gürer Vali ve Belediye Başkanına Ziyaret



Büyükelçi Heidemaria Gürer, Şanlıurfa Valisi Celelettin Güvenç’i ve Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı  Ziyaret Etti


Büyükelçi Heidemaria Gürer ve eşi, beraberlerinde Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Malatya illerinden sorumlu Avusturya’nın Gaziantep Fahri Konsolosu Taner Nakıboğluyla birlikte önce Vali Güvenç’i ziyaret ederek, Vali Güvenç ile valilik makamında bir süre görüştü.

Avusturya Büyükelçisi Gürer, fahri konsolosları Taner Nakıboğlu’nu tanıştırmak için bölge gezisinde bulunduklarını belirterek, Şanlıurfa’da bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Ziyaretin sonunda Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise, heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
BÜYÜKELÇİ HEİDEMARİA GÜRER’DEN Fakıbaba’ya Ziyaret

Avusturya Büyükelçisi Dr. Heidemaria Gürer, Vali Güvenç’in Ziyareti ardında Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı da makamında ziyaret etti.
    GAP (Güneydoğu Anadolu Bölgesi) gezisi kapsamında Urfa’ya gelen Avusturya Büyükelçisi Dr. Gürer’e Başkan Fakıbaba, belediye hizmetlerinin yanı sıra Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yapısıyla ilgili çeşitli bilgiler verdi.
     Şanlıurfa’da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Avusturya Büyükelçisi Dr. Heidemaria Gürer Türkiye ve Avusturya arasındaki kardeşlik ilişkilerinin daha da pekiştirilmesi gerektiğini vurguladı. 
    Belediye Başkanı Fakıbaba ziyaretin anısına Gürer’e bir mırra takımının yanı sıra kentimizin tanıtımına katkı sağlayan kitap, broşür, CD v.b ürünlerden oluşan bir hediye paketi sundu.
    Avusturya Büyükelçisi Dr. Heidemaria Gürer ise ziyaret anısına Fakıbaba’ya “Türkiye Avusturya Ekonomik İlişkilerine Toplu Bakış” adlı bir kitap hediye etti.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.