banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Belediye Başkanı Öğretmenler Gününde Öğretmenlerle Beraberdi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Yenice mahallesinde bulunan Mahmut-İkbal Büyükkırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleriyle bir araya gelip, Öğretmenler Günü’nü kutladı. Başkan Kuş beraberinde Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çiftçi, Mahalle Muhtarları ve Birim Müdürleriyle birlikte Okul Müdürü ve öğretmenlerle bir araya geldi. Pandemi nedeniyle okul bünyesinde dezenfekte ve hijyen seti üreterek okul bütçesine katkı sunan öğretmenleri ziyaret eden Başkan Kuş, burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alıp, öğretmenlere çiçek hediye edip, günlerini kutladı. Daha sonra beraberindekilerle birlikte okulda uzaktan erişimle öğrencilere ulaşan öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Kuş, sürpriz yapıp online derse katıldı. Burada da bir süre öğrencilerle sohbet eden Başkan Kuş, öğrenciler adına öğretmene çiçek hediye edip, öğretmenler günün kutladı. Eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Onların her zaman yanında ve destekçisiyiz. “ dedi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Kuş,” Eyyübiye Belediye Başkanı ve Eyyübiye Belediyesi olarak her zaman öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın yanındayız. Bugüne kadar bizlere gelen tüm talepleri imkanlar ölçüsünde karşıladık. Bizlerin geleceği olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz, vefakar öğretmenlerimizin her talebini karşılamak bizler için de onurdur. Bu düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarım. “ dedi.

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir de kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.