banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Belediye 16 aylık Faaliyetlerini açıkladı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçe Belediyesi, 16 aylık faaliyetlerini düzenlenen bir halk toplantısıyla açıkladı.

Virenşehir Caddesi üzerinde bulunan oto ekipliğinde yapılan halk toplantısına, kalabalık bir halk kitlesinin yanı sıra BDP ilçe yönetici ve üyeleri, ilçedeki sivil toplum örgütleri temsilcileri, mahalle muhtarları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ve yerel basın mensupları da katıldı.

Mart 2009 yerel seçimlerinden sonraki 16 aylık süreçte Ceylanpınar Belediyesi tarafından yürütülen faaliyetleri açıklayan Belediye Başkanı İsmail Arslan, Ceylanpınar Belediyesi tarafından 16 aylık süreçte yapılan çalışmalar, yapılması planlanan çalışmalar ile yönetim anlayışı konularıyla birlikte faaliyetlerini halka aktardı. Belediye Başkanı; gelir gider durumu, personel kadrosu, araçlar, imar planlaması, yürütülen sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında teferruatlı bilgiler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.