banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Batman'da 'Meslek Seçimi ve Önemi' konulu seminer

Batman İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü Yetişkinler Okuma Salonu’nda üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik “Meslek Seçimi ve Önemi” konulu seminer verildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Batman İl Halk Kütüphanesi Müdürü Derya Ilgar, Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü işbirliğiyle üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik “Meslek Seçimi ve Önemi” konulu seminer verildiğini söyledi.

Seminer öncesi Batman İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, katılımcılara meslek seçimine ve önemine dair bir konuşma yaparak bilgilendirmelerde bulundu.

Daha sonra Meslek Danışmanı Sinan Macit tarafından sunum eşliğinde konuyla ilgili öğrencilere teknik bilgiler verildi. Macit, burada yaptığı sunumda, öğrencilerin meslek seçiminde ve gelecekteki yaşantılarında mağduriyet yaşamamaları için mesleki tecrübelerini aktardı.

Bir saat süren seminerin sonunda, üniversiteye hazırlanan öğrencilerin konu ile ilgili soruları cevaplandırıldı. (M. Sait Çelik - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.