banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Batman'da köy okullarına kitap bağışı yapıldı

Batman’da özel bir otelin Müdürü Turgay Genç ve otelin Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan, “5 Köy, Bin Kitap” projesi kapsamında Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Gönüllü (Derdile), Gökçepınar (Ese), Ulaş (Zeliye), Becirman ( Vergili ) ve Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol (Dıfne) köylerini ziyaret ederek burada eğitim gören öğrencilere kitap dağıttı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan otel Müdürü Turgay Genç,  sosyal sorumluluk bilinciyle öğrenciler için kitapları bağışladıklarını belirterek, herkesin   bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Köyde okuyan öğrenciler için okulların kütüphanelerine ayrıca yaklaşık bin kitap bağışladıklarını belirten Genç, “5 Köy, Bin Kitap” projesi kapsamında Batman’a bağlı okullara bin kitap dağıttık. Bu projeyi oluştururken amacımız bir farkındalık yaratmaktır. Öğrencilerimize bu kitapları paylaşmak ve otelimizin sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini göstermek açısından bizlere çok büyük bir onur yaşattı. Öğrencilerimizin ellerine aldıkları kitaplar sayesinde duyduğu mutluluk, gözlerindeki sevinç, her şeyden daha önemliydi.  Çünkü bu çocuklar ülkenin milli birliğinin, kardeşliğinin en büyük simgesi olacaklar. Öğrencilerimizin mutluluğuna ortak olmak, bizler için büyük bir sevinç kaynağı oldu.” ifadelerini kullandı.

Kendilerine kitap verilmesinden dolayı sevinçlerini dile getiren öğretmen ve öğrenciler ise, böylesi sosyal projelerin artırılması gerektiğini vurgulayarak, kendilerine kitap bağışında bulunan otel yetkililerine teşekkürlerini iletti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.