banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Başkan Beyazgül: 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Başkan Beyazgül mesajında “ Geleceğimizin teminatı gençlerimizin, çocuklarımızın okuyup öğrenerek bu günlere gelmesinde bin bir emekleri olan, çok kutsal bir mesleği yapan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü can-ı gönülden kutluyorum.

Öğretmenlerimizin fedakârlıkları ve özverileri sayesinde ülkemize değerler katacak bireyler yetişmektedir. Toplumun bütün bireyleri eğitim sürecinden geçtiğine göre burada insan yetiştirmek gibi kadim bir mesleği icra eden öğretmenlerin rolü oldukça önem teşkil etmektedir.

Eğitim bir milletin can damarıdır şiarıyla bizlerde Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi olarak eğitim ve öğretime her zaman destek olarak öğretmen ve öğrencilerimizin her zaman emrinde olduk. Kütüphanemizden azami düzeyde öğretmen ve öğrencilerimizin istifade etmesini sağladık. Çeşitli etkinlik ve yarışmalarla öğrenci ve öğretmen arasındaki bağın daha da güçlenmesi için çaba sarf ettik.

Elbette ki hepimiz bir öğretmenin yol göstericiliğinde, hayallerimizi şekillendirerek ve gerçekleştirerek bugünlere geldik. Eğitimin aile de başladığı su götürmez bir gerçek olsa da hayatın şekillendiği yolu inşa eden şüphesiz öğretmenler olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyor; sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum. Görevlerini sürdüren öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Şehit düşmüş ve bir nedenle hayatlarını kaybetmiş öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.