banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Başkan Bayık: Eğitime olan katkılarımız her zaman devam edecek


Hilvan Teknik ve Mesleki Kız Anadolu Lisesinde düzenlenen Hilvan Kaymakamı Furkan Duman ,Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever ile öğrenci ve veliler katıldı.
Projenin tanıtımında konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, eğitim ve öğretime olan yatırımlarımız devam edecek dedi.
Bayık yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
'Sosyal belediyecilik çalışmalarımız kapsamında geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize ciddi anlamda maddi ve manevi katkı sağladık, sağlamaya devam edeceğiz. Aynı şekilde öğrencilerimizin eğitim yuvası olan çoğu okulun bakım onarımını gerçekleştirdik. Aynı şekilde ortaöğretim sonrası üniversiteye hazırlanan gençler için de Türkiye'de örnek proje olarak gösterilen Bilgi Evi bünyesinde 300 öğrenciye ücretsiz eğitim desteği vermekteyiz. Bu yatırımımızla Şanlıurfa'nın en iyisi olarak yer aldık, inşallah bundan sonra da yer almaya devam edeceğiz. %71'lik başarı oranıyla öğrencilerimiz Türkiye'deki çeşitli üniversitelere yerleşti. Öğrencilerimizi ve bu yolda gönüllülük ötesinde çalışan eğitmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını diliyorum' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.