banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Başbakan atılacaklar demişti!-Urfa'da Eğitim-Sen'li 11 öğretmen ihraç edildi

Eğitim-sen üyeleri de ihraç edildi. Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde üyesi 11 öğretmen meslekten ihraç edildi. 

Alınan bilgiye göre; OHAL kararnamesi ile Eğitim Sen Viranşehir Temsilcisi A.Celil Çelebi ile 10 sendika üyesi öğretmen meslekten ihraç edildiği öğrenildi.

Konu ile ilgili Viranşehir Haber Gazetesine konuşan Eğitim Sen Viranşehir Temsilcisi A.Celil Çelebi, 11 Eğitim Sen üyesinin FETÖ soruşturması kapsamında görevden ihraç edilmediğinin altını cizerek, 11 sendika üyesinin geçen Aralık ayında Barış için greve girdiklerinden dolayı görevden ihraç edildiğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre,  OHAL kararnamesi ile Eğitim-Sen’e bağlı 11 öğretmenin meslekten ihraç edildiği öğrenildi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde 613 öğretmenin meslekten ihraç edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.