banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Balıklıgöl’de Kutlu Doğum Sergisi

Açılışta Vali Celalettin Güvenç’e İl Müftüsü İhsan Açık eşlik etti.
Açılışta bir konuşma yapan Vali Güvenç, Kutlu Doğum Haftasının çok yoğun programlarla güzel bir şekilde ifa edildiğini dile getirerek, “ bu programlardan birisi olan Kutlu Doğum Sergisini birlikte açıyoruz. Müftümüze ve hocamıza teşekkür ediyorum. Allah’tan Resulü hürmetine 21. asra rahmet etmesini içtenlikle diliyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.
Konuşmasının ardından Vali Güvenç sergiyi gezmeye gelen vatandaşlara zemzem suyu ve hurma ile birlikte Peygamber efendimizin en sevdiği çiçek olan “gül” dağıttı. Vali Celalettin Güvenç daha sonra sergiyi gezen vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.