banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Asılsız ihbarları kim veriyor?

Şanlıurfa’da geride kalan bir ay itibari ile polise verilen bazı ihbarlar Şanlıurfa polisini seferber ederken Verilen ihbarların birçoğunun asılsız çıkmasının ardından akıllara; “Birileri polisi mi aldatıyor?” sorusunu getirdi.

 

Şanlıurfa’da geride kalan bir ay itibari ile polise verilen bazı ihbarlar Şanlıurfa polisini seferber ederken Verilen ihbarların birçoğunun asılsız çıkmasının ardından akıllara “Birileri polisi mi aldatıyor?” sorusunu getirdi.

 

Özellikle dün(02.10.2011) uygulama yapan polise, seyir halindeki bir araçta bulunan şahıslar tarafından  ateş açıldığı ve aracın Şanlıurfa’ya giriş yapmakta olduğu ihbarını alan güvenlik güçleri,  Şanlıurfa’nın tüm giriş çıkışlarında kontrol noktaları oluştururken özel harekât polislerinin de desteği ile birçok noktada güvenlik kordonu oluşturarak,  ihbarda söz konusu olan araç durdurularak didik didik arandı.

 

Verilen ihbarlar sonrası bazı araçlar durdurulurken yapılan incelemeler sonucunda herhangi bir bulguya rastlanmadı. Son zamanlarda yaşanan ve Şanlıurfa polisini bu denli seferber eden ve asılsız çıkan ihbarların bazı suç örgütlerinin kendi geçiş noktalarını temizlemek ve polisi farklı araçlara yönlendirerek geçişlerini kolaylaştırmak ya da farklı planlarla suç işleyip işlemedikleri, gibi durumları  akıllara getirdi. 

 

Konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapılmazken, edinilen bilgililere göre güvenlik güçlerinin gelen asılsız ihbarlarla ilgili geniş çaplı araştırma yaptığı öğrenildi.

Adnan Çelik / GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.