banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Ali Erkan Kavaklı Şanlıurfa Erbakan İHL'de başarının yollarını anlattı

Şanlıurfa Milli eğitim müdürlüğü ve GAP Kalkınma İdaresi İşbirliği ile yürütülen "Okur-Yazar buluşması" kapsamında Şanlıurfa'ya gelen Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı, ilk olarak Karaköprü Milli İrade Kız İmamhatip Lisesi öğrencileri ile buluştu. burada öğrencilere başarıya giden yolları anlatan Yazar Kavaklı, hiç bir başarının tesadüfi olmadığını söyleyerek, her başarının ter koktuğunu anlattı.

Okur-Yazar buluşması" projesi kapsamında, Eğitimci Yazar Ali Erkan Kavaklı daha sonra Haliliye Prof.Dr.Necmettin Erbakan Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Burada da Öğrencilere “ Başarıya Giden Yollar” konusunda seminer verdi. öğrencileri başarıya motive etti.

Ali Erkan Kavaklı Kimdir ?
1952 yılında Konya`nın Seydişehir ilçesine bağlı Kavak köyünde doğdu. İlkokulu Kavak`ta, orta ve liseyi Konya`da okudu. 1971 yılında liseyi bitirdi ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesine girdi, 1976’da fakülteden mezun oldu ve öğretmenliğe başladı. Hatay, Sivas, Divriği, Suşehri, Çanakkale ve İstanbul`daki çeşitli okullarda, altı yılda Almanya`da edebiyat öğretmenliği yaptı.
Yazı hayatına hikâye ile başladı, ilk hikâyesi 1975 yılında yayınladı. Daha sonra çeşitli dergi ve gazetelerde sürekli yazılar yazdı.
1988 yılında Milli Eğitim Bakanlığı`nın açtığı imtihanı kazanarak Almanya`ya gitti, altı yıl orada kaldı, Almanca öğrendi, Alman edebiyatı ve modern literatür ile ilgili kurs ve seminerler takip etti. 
Hâlen eğitim, başarı ve motivasyon seminerleri veriyor. 2500`den fazla konferans veren Kavaklı, Almanca ve Arapça biliyor ve iki çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.