banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

O lisede kariyer günleri devam ediyor

Akçakale Şehit astsubay Halil Kanat Anadolu Lisesi'nde okul müdürü Mustafa Şahin, tarih öğretmeni İzzettin Aslan ve edebiyat öğretmen Mustafa Yılmaztekin'in öncülüğünde öğrencilere vizyon katmak ve ufuk kazandırmak amacıyla başlatılan ve gitgide gelenekselleşmeye başlayan "kariyer Günleri"nin bu haftaki konukları Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol, Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan ve "çoban stilist" olarak tanınan ülkemizin önde gelen modacılarından Mustafa Şahin oldu.


İlk sözü alan Fevzi Demirkol, öğrencilere gelmiş olduğu noktaya hangi süreçlerden, zorluklardan geçerek geldiğini anlatarak öğrencilere başarılı olmanın ilk şartının dersi derste takip etmek ve başarıya inanmak olduğunu ifade etti.
Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan nam-için diğer "çoban stilist" Mustafa Şahin bir işte başarılı olmanın ilk şartının o işi sevmek ve o işe emek vermek olduğunu ifade etti.


Kültürünü inkar etmeden Urfalı olmaktan gurur duyduğunu ve bunu her zaman ön plana çıkardığını ifade eden "çoban stilist" hayalinin Urfa'yı bir cazibe merkezi haline getirmek olduğunu vurguladı.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.