banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Adıyaman HÜDA PAR eğitim kurumlarını ziyaret etti

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Adıyaman İl Başkanı Ali Çelik başkanlığında   parti  yönetiminden oluşan heyet, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Adıyaman Eğitim-Bir-Sen Başkanı Ali Deniz ve bazı okul müdürlerini ziyaret ederek, HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu ‘Milli Eğitim Müfredatı İnceleme Raporu’ hakkında bilgi verip, hazırlanan raporu sundu.

İl Milli Eğitim binasında gerçekleşen ziyarette HÜDA PAR heyetini, Seyfi Özkan karşıladı.

Özkan, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretteki konuşmasında, “Ziyaretinizi önemsiyorum. Yapmış olduğunuz çalışma çok güzel. Allah sizlerden razı olsun yapmış olduğunuz çalışmayı inceleyeceğim, inanıyorum ki, harika bir çalışmadır. Bu kitapçığı inceledikten sonra Ankara’ya Talim Terbiye Kurulu’na göndereceğim” ifadelerini kullandı.

Söz konusu raporun Milli Eğitim Bakanlığının ders kitaplarının tek tek incelenerek, ahlaklı ve erdemli bir neslin yetişmesi için eğitimciler ve psikologlar tarafından hazırlandığını söyleyen HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Ali Çelik, “Müstehcen resimlerin ders kitaplarında bulunması çocuklar üzerinde olumsuz etki yapıyor. Raporda, bu resimlerin çocuklar üzerindeki etkileri, karma eğitim ve bunun gibi birçok konular ele alınmış ve bu konular üzerinde güzel bir değerlendirme yapılmıştır.” dedi.

Eğitim-Bir-Sen binasında gerçekleşen ziyarette ise, HÜDA PAR heyetini Şube Başkanı Ali Deniz karşıladı.

Deniz, sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette ”Ziyaretinizi bizleri sevindirdi. Sizi yakından takip ediyoruz. Eğitim Müfredatı gerçekten yeniden elden geçmeli, sizler de çok zahmetli bir işe girmişsiniz. Allah sizlerden ve emeği geçenlerden razı olsun.” dedi

HÜDA PAR heyeti daha sonra   23 Nisan Ortaokulu, Altınşehir Ortaokulu Müdürü Şevket Sindi, 23 Nisan Ortaokulu Müdürü Ahmet Özbek ve Hürriyet Ortaokulu Müdürü Ali Aydın’ı ziyaret etti.   Ziyaretlerde müdürler, “ Çocuklarımızdan yüzde 20-30’unun ailesinin boşanmış olması, öğrenciler üzerinde olumsuz etki yapıyor. Ders kitaplarındaki resimlerle ilgili öğretmenlerimizden tepkiler geliyor. Veliler çocuklarını at yarışına katar gibi sahaya sürmesinler onlara değerlerimizi öğretmeleri gerekir.” gibi bilgileri paylaşarak, ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.(Yakup Söğüt – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.