banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

30 Bin kişi, 4 Dilde Anadolu Şiirini Okuyacak!

25 Eylül 2012 ‘de 30.000 kişiyle Ahmet Arif’in Anadoluyum ben şiiri okunarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı toplu kitap okuma rekoru için düzenlenecek programa Siverekli işadamlarıda destek verdi.

Akademisyenler, yazarlar, STK temsilcileri, eğitimcilerden oluşan proje meclisinin sahiplendiği ve yürütücüsü olduğu proje, duyarlı vatandaşların maddi katkılarıyla desteklendi.

Sivil Der başkanı Muzaffer Bayram maddi destekleri şöyle değerlendi; “ Daha önce Siverek Kaymakamlığı tarafından sağlanan 5.000 TL tutarında maddi destekle girişimin reklam çalışmalarını başlatmıştık. Şanlıurfa il özel idaresi ise 35.000 TL tutarında destekleriyle rekor hakem heyeti ücreti, misafirlerimizin ulaşım giderleri ve alanın düzenlenmesi konusunda bizlere gerekli olan finansı sağlamışlardı. Özel idare tarafından ayrılan fonun hesaplara henüz geçmemesi nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşasak ta, bu hafta içinde bu sorunun giderilmiş olacağını düşünüyoruz. Ciwan Haco’nun online bağlantı yoluyla katılacağını söylediği girişimimizde başta online bağlantı yapılacak sahne olmak üzere bir çok harcama kalemimiz mevcut. Böyle büyük bir organizasyon için sahip olduğumuz ve bizlere söz verilen kaynaklar yetersiz. Tam böyle bir zamanda işadamlarımızın ve duyarlı hemşerilerimizin maddi destekleri bizleri çok sevindirmiştir. İmece usulüyle böyle sivil bir girişimin desteklenmesi en az rekorun kırılması kadar önemlidir bize göre. Tüm maddi destekler makbuz karşılığı nakit veya banka yoluyla tahsil edilecek olup, projenin şeffaf olması gerektiğine inancımız nedeniyle gelir ve giderler gerek grubumuzda, gerek web sitemizde ve gerekse yerel medyamızda yer vereceğiz. Tüm işadamlarımıza ve duyarlı vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Ulaşamadığım iş adamlarımız var. Desteklerine gerçekten ihtiyacımız var. Desteklerini esirgemeyeceklerini ümit ediyoruz” dedi.

Destek olan firmalara ve şahıslara Sivil Der tarafından teşekkür mektupları verilecek, rekorun kırılacağı alanda isimlerinin yer alacak ve rekor kırıldıktan sonra yayınlanacak bültende bir bölüm bu destekler için ayrılacak. Siverek’te gerçekleşecek rekor girişimine daha önce Ciwan Haco, Kemal Kılıçdaroğlu, A. Eşreh Fakkıbaba’dan da destek gelmişti. Projeyi Siverek milletvekili Kasım Gülpınar, Şanlıurfa valiliği, Siverek kaymakamlığı, Şanlıurfa belediyesi, Siverek belediyesi, Siverek meslek kuruluşları, STKlar, siyasi parti ilçe teşkilatları destekliyor.
Siverekli işadamları ve duyarlı hemşerilerimiz tarafından verilen destekler şöyle;


PROGRAMA NAKDİ YARDIMLAR:
YILBAY YAPI DENETİM CUMALİ BAYRAM 500,00 TL
GÜLHAYAT TIP MERKEZİ CUMALİ ALTIYAN 500,00 TL
DIYARBAKIR ÇOCUK HAST. MERKEZİ HARUN KONGÜL 500,00 TL
HAYAT TIP MERKEZİ ERDAL DEMİR 500,00 TL
MIZRAK DAHİLİYE MERKEZİ SERKAN GÜLLÜLER 500,00 TL
ADEM İNŞAAT ADEM ÖZGÖTÜRÜCÜ 300,00 TL
EĞİTİMCİ ATİYE OKAY 500,00 TL
GÜMÜŞTAŞ DÜĞÜN SALONU HACI GÜMÜŞTAŞ 150,00 TL
ÇETİNER İNŞAAT MURAT ÇETİNER 500,00 TL
ŞİMŞEK İNŞAAT MEHMET ŞİMŞEK 500,00 TL
ÖKTEN İNŞAAT ARSLAN ÖKTEN 250,00 TL
LALE İNŞAAT SADIK LALE 250,00 TL
PİASA-ŞAM MARKET SERVET LALE 750,00 TL
MALTEPE DERSANESİ 200,00 TL
GEDİZ PEN EYÜP ÇINAR 150,00 TL
KARAAĞAÇ İNŞAAT SÜLEYMAN KARAAĞAÇ 1.000,00 TL
DAHİLİYE UZMANI DOKTOR MURAT BURAN 90,00 TL
RO-PA PAZARLAMA ALİ BAYRAM 1.000,00 TL
İŞADAMI ŞEHMUS BAYRAM 1.000,00 TL
ROŞAN RULMAN SÜLEYMAN BAYRAM 1.000,00 TL
MALİ MÜŞAVİR ÜMİT BAYRAM 500,00 TL
KUYUMCULAR DERNEĞİ AYHAN EKİNCİ 500,00 TL

AYNİ YARDIMLAR
KARAHAN OTEL LOKMAN KARAHAN 20 KİŞİLİK KONAKLAMA
ALFET ŞEKER MEHMET FETTAHLI 3.900,00 TL 35.000 KARTON ŞAPKA
SİVEREK HOTEL İBRAHİM VARAN KONAKLAMA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.