banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

21. YÜZYILDA HZ. İBRAHİM'İ ANLAMA KONFERANSI



V. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında “21. Yüzyılda Hz. İbrahim’i Anlamak” konulu konferans düzenlendi.

Bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında  “21. Yüzyılda Hz. İbrahim’i Anlamak” konulu konferans Belediye Kültür Merkezinde düzenlendi.

Hz. İbrahim’in hayatının anlatıldığı konferansta Prof. Dr. Suat Yıldırım ve Prof. Dr. Osman Güner konuşmacı olarak katıldı.

Konferansa Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımıcısı Ramazan Seçilmiş, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Vakıflar Bölge Müdür Müslüm Tüysüz, yurt içi ve yurt dışından gelen misafirler ile vatandaşlar katıldı.

Konferansın sonunda Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, konferansa katılan ve Hz. İbrahim’i anlatan Prof. Dr. Suat Yıldırım ve Prof. Dr. Osman Güner’e birer plaket verdi.

“ULUSLARARASI HZ. İBRAHİM VE YARDIMLAŞMA” PANELİ DÜZENLENDİ

V. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları “Uluslararası Hz. İbrahim Ve Yardımlaşma” Paneliyle devam etti.

Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında  “Uluslarfrası Hz. İbrahim Ve Yardımlaşma” Paneli Belediye Kültür Merkezinde düzenlendi.

Panelin oturum başkanlığını, Prof. Dr. Abdurrahman Elmalı yaparken, Umman Gazeteciler Birliği Başkan Yardımcısı Awad Said Baguwair, Tunus’tan Mohammed Kouchief, Sierra Leone’den Hawa Turay, Oxfam İnternational Başkanı Christopher John Wardle konuşmacı olarak katıldı.

Panelin sonunda Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Halil İbrahim Buluşmalarına katılan ve panele katkıda bulunan Prof. Dr. Abdurrahman Elmalı, Awad Said Baguwair, Mohammed Kouchief, Hawa Turay, Christopher John Wardle’a birer plaket verdi.

Panele Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımıcısı Ramazan Seçilmiş, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Vakıflar Bölge Müdür Müslüm Tüysüz, yurt içi ve yurt dışından gelen misafirler ile vatandaşlar katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.