banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

11 Nisan'da okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada, kent genelindeki tüm okulların yarın 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi: "Aziz milletimiz şanli tarihi boyunca vatanına, bağimsizliğina ve milli değerlerine büyük bir aşkla bağlanmiş; onlara yönelen her türlu tehdidi varını yoğunu ortaya koyarak bertaraf etmeyi vazife bilmiştir. Milli mücadele yıllarinda tüm yurtta yakılan kurtuluş meşalesi 11 Nisan 1920'de Şanliurfa'mızı da aydınlatmış, aziz ecdadımız ve kahraman ordumuz bütünleşerek şehrimizi düşman işgalinden kurtarmıştır. Bu kahraman cedadın torunları olarak bizlere düşende, onların canlarından aziz bilip şehadet serbetini icerek bize emanet ettikleri bu cennet vatanı, aynı bilincle yarınlara taşımak ve gelecek nesillere daha güçle bir şekilde bırakmaktır. Gelecek nesillerimize bu Şanlı Kurtuluş mücadelesini anlatmak, bu kutlu zaferi hissetmelerini, anlamalarını sağlamak, milli birlik ve heraberlik ruhunu Çocuklarımıza, gençlerimize naksetmek açısından Önem arz etmektedir. Bu vesile ile 11 Nisan 2019 Perşembe günü Şanlıurfamızın, Şanlıı Kurtuluş gününde eğitim ve öğretimin tüm Okullarımızda bir gün süreyle tatil edilmiştir" denilidi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hatice 5 yıl önce

üniversite de tatilmi

Avatar
hatice ön 5 yıl önce

üniversite de tatilmi

Avatar
irem 5 yıl önce

of ya keşke ankarada da okullar tatil olsa yaa

Avatar
Meliha 5 yıl önce

Sayin hatice universiteler tatil degil ama sana ixin verdim

Avatar
Öğütçü Teyze 5 yıl önce

Hatice okumaya niyetin yok mu? Ailen kim bilir ne zorluklarla okutuyordur seni. Otur dersine çalis,

Avatar
Hasadam 5 yıl önce

Hatice 1 Mayıs tatil haberin olsun tembel kız...