banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Vali Tuna sınırdaki çalışmalar hakkında bilgi aldı

 Türkiye'nin sınır hattına güvenlik duvarı inşa etmesini ise Kobani'de oturan az sayıdaki Suriyeli protesto etmeye devam ediyor.

Suriye tarafındaki devam eden protestolar nedeniyle sınırın Türkiye tarafında zırhlı araçlarla güvenlik önlemleri alındı.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ile birlikte sınır hattında duvar örme çalışmalarını inceleyerek, son duruma dair bilgi aldı.

Vali Güngör Azim Tuna, duvar örme çalışmalarının Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kobani'ye gireceği yönünde çarpıtılmak istendiğine değinerek, bu tür söylemlerin asılsız söylemler olduğunu belirtti. Sınır hattına inşa edilecek güvenlik duvarının ihalesinin 2 ay evvel yapıldığını ve toplamda 5 kilometrelik bir alanı kapsayacağını vurgulayarak, "Çalışmalar uluslararası koordinatlara göre sınırın sıfır noktasında yürütülmektedir” dedi. Şanlıurfa'da Sınır Hattına İnşa Edilen Güvenlik Duvarı Çalışmaları Devam Ediyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.