banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Türkiye Yaşatmak İçin Çalışıyor! Telebyad Hastanesinde Kreş Hizmete Açıldı

İnsanı yaşatmak için maddi ve manevi tüm imkanlarını seferber ederek Dünyaya insanlık dersi vermeye devam ediyor. Türkiye'nin Barış Pınarı hareketi ile terör örgütlerinden temizlediği Telebyad ilçe hastanesinde Hastane Personellerine yönelik  ‘‘20 Çocuk Kapasiteli Kreş’’ açtı.

Suriye Halkına sağlık hizmeti sunulan Telebyad Hastanesinde,  Hastane Personellerine yönelik  ‘‘20 Çocuk Kapasiteli Kreş’’ açılışı yapıldı. 
Kreş Açılış törenine İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre ERKUŞ, Suriye Görev Gücü Başkanlığı (SGG) Yöneticileri, Telebyad Hastanesi Yönetimi, Suriye Yerel Meclisi Başkan ve Üyeleri İle Hastane Çalışanları Hazır Bulunmuştur. Yerel Meclis Ve Suriyeli Hastane Personelleri Türk Devletinin sunduğu hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini belirtirken, ilk defa kurum çalışanlarına yönelik bir kreş hizmetine şahit olduklarını belirterek çocuklarımız hem güvenli bir ortamda eğitim alacak hem de yaşıtlarıyla eğlenme ve sosyalleşme imkanı bulacaklarını dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.