banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri FETÖ Nihat Çiftçi PKK Sanlıurfa

Türkiye, Suriye'nin Telabyad kentinde yolları asfaltlıyor

Uzun yıllar terör örgütü PKK/YPG kontrolünde bulunan ve hiçbir şehircilik hizmeti alamayan Suriyenin Telabyad ilçesinde yaşayanlar Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusunun gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatının ardından sağlık hizmetleri içme suyu ve gıda imkanlarına kavuştu. Önceki gün yıllardır bozuk olan yolları yapılan Telabyadlılar Türkiyeye teşekkür ettiler.

Önceki gün Akçakale Sınır Kapısından başlayarak ilçe merkezine kadar hafriyat kaldırma ve temizlik işleri gerçekleştiren Şanlıurfa Valiliği İl Koordinasyon ve Harekat Merkezine bağlı ekipler dün de ilçe merkezindeki yollarda asfaltlama çalışması gerçekleştirdiler.

Karayolları Bölge Müdürlüğü araç ve personelinin görevlendirildiği Telabyadda 60 ton sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlanırken uzun yıllardır bozuk yollar nedeniyle sıkıntı yaşayan Telabyad halkı Türkiyeye teşekkür etti.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erinin talimatlarıyla Telabyadda bulunan kamuya ait binaların envanter çalışmalarının devam ettiği hasarlı ve kullanılamaz haldeki bina ve tesislerin onarılarak yeniden burada yaşayan halkın hizmetine sunulacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keldan Aşireti Lideri 4 yıl önce

Su faturlarımız evde 70-80 TL geliyor. Bence 2020'de %100 zam yapılarak bir kısmı Urfaspor'a aktarılmalı. Bu takımhepimizin destek olmalıyız...