banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Ticaret Liseliler Derneğinden Peygamber hayatı ödülü VİDEO

Şanlıurfa'da yaptığı çalışmalarla bir okul derneğinden çok sosyal yardımlaşma ve dayanışma görevini gören ŞAnlıurfa Ticaret Liseliler Derneği yine bir ilke imza attı.

Okulun hocalarından ve derneğin Kurucu Başkanı Niyazi Kocadağ başkanlığında yapılan çalışmayla genç nesillere örnek bir yaşamı olan Hz. Muhammed (sas) hayatını inceleyen yarışma düzenledi.

Öğrencilerden 1200 kişi arasında yapılan yarışmada dereceye giren 7 kişiye plaket ve ödül verildi. Ödül Gecesinde konuşan Başkan Niyazi Kocadağ; "Biz insan yetiştiriyoruz. Bizim amacımız topluma yararlı ve geleceği tayin eden gençlerin önünü açmaktır" dedi.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise süslendirilerek bize sunulan yaşamların değil, gerçek huzur ve insan abidesi Hz. Muhammed'in hayatını hepimiz bilmeliyiz diyerek; "Muhabbetten Muhammed oldu hâsıl Muhammedsiz muhabbetten ne hâsıl" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise seçkin bir grup olan Ticaret Liseilier mezunlarına hitap etmekten memnun olduğunu belirterek; "Böyle güzel bire etkinlik yaptığınıziçin teşekkür ederim" dedi.

Geceye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yarımdıcısı İsa Kızıldemir, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı MEhmet Emin Özçınar ve Ticaret Liseliler Dernek yöneticileri katıldı.

Haber; www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.