banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Tepe Cumhuriyet Parkında İncelemelerde bulundu-FOTOĞRAFLI

Daha önce İl özel idaresinin yetkisinde olan ve işlevsiz bir halde duran Cumhuriyet Parkı, Şanlıurfa’nın büyükşehir olmasıyla beraber yasa ile büyükşehir belediyesinin yetkisine geçmiş oldu.

135 dönümlük alana sahip Cumhuriyet parkının çalışmalarında sona doğru yaklaşılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Tepe, Cumhuriyet parkını gezerek çalışmaları yerinde inceledi. Konu hakkında www.balıklıgöl.com sitemize bilgi veren Tepe; “çalışmalarımız hızla devam ediyor, yaklaşık 150 kişilik bir ekip hiç ara vermeden her gün çalışıyor, Şanlıurfalı hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için titizlikle üzerinde duruyoruz. 135 dönümlük Cumhuriyet parkımızı inşallah en kısa zamanda ve en güzel şekilde halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğu içindeyiz.” dedi.

Tepe; bir kısım STK temsilcileri ile beraber Cumhuriyet parkını gezerken, Yanında ki STK temsilcileri de çalışmalardan ve parkın halka açılacak olmasından memnuniyetlerini ifade ettiler.

Hemofili dernek başkanı Ali Yıldırım, emekli imam hatip ve Şanlıurfa Diyanet-sen Kurucusu ve eski başkanı Şıh Müslüm Azizoğlu, Çocuk hastanesi Müdürü Şemsettin Nas, Av. Mehmet Akgün ve Eğitimci İbrahim Halil Kılıç; başkanvekili Mustafa Tepe’yi yalnız bırakmayarak beraber parkın dört bir yanını dolaştılar. Hayranlıklarını gizlemeyen STK temsilcileri; "Şanlıurfa Büyükşehir belediyesini ve başkanı Celaletin Güvenç'i  Mustafa Tepe şahsında tebrik ve takdir ettiklerini açıkladılar. Halkımızın acilen böyle bir mekana ihtiyacı vardı, inşallah bu vesileyle bu ihtiyaç az da olsa karşılanmış olur” dediler…

Özel haber/ Haber ve foto; Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.