banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Son Dakikia! Türkiye operasyona başladı! Askeri ilerliyor


Edinilen bilgilere göre Türk Silahlı Kuvvetleri Tarafından  "Barış Pınarı Harekatı" olarak adlandırılan Fırat'ın doğusuna gerçekleştirilmesi muhtemel operasyon için Suriye'nin kuzeyinde askeri hareketlilik başladı. Türk askeri birlikleri sınırın diğer tarafından ilerliyor.
Fırat'ın doğusundaki muhtemel harekat için Suriye'nin kuzeyinde askeri hareketlilik yaşanıyor.

YPG'LİLER BAKIN NASIL KAMUFLE OLUYORLAR

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye operasyonu için düğmeye basmasının ardından Suriye içlerine doğru ilerlerken mevzileri yerle bir edilen YPG/ PKK askerlerinin kaçtığı ortaya çıktı. Kaçacak delik arayan teröristlerin kamufle olma taktikleri ortaya çıktı.

TERÖRİSTLER SİVİL KIYAFET GİYİP ARAÇLARINA ABD BAYRAĞI ASMAYA BAŞLADILAR

Edinilen bilgilere göre YPG/PKK'lı teröristler kaçacak delik ararken kamufle olmak için başta Tel-Abyad ve Rasulayn’da olmak üzere sivilleri canlı kalkan olarak kullandıkları, militanlarına sivil kıyafet giyin emri verdiği ve araçlarına ABD bayrağı asmaya başladıkları bilgilerine ulaşıldı.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ TERÖRİSTLERE YARDIM GÖTÜREN KONVOYU VURDU

Bunun yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'tan Suriye'ye teröristlere yardım götüren konvoyu vurdu. Esed'ın resmi ajansı ise "Türkler YPG mevzilerini dövüyor. Türk topçuları YPG mevzilerini dövüyor' şeklinde duyurdu.
KAYNAK: HABER7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.