banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Şanlıurfalı Minik Öğrencilerinden Suriye’ye Yardım Eli

Kış şartlarının ağır bastığı, havaların buz gibi olduğu günlerde aç, susuz yaşlılar ve bebekler yürekleri burkuyor komşu ülkede. Hasta olanlara ilaç beklemektedir, tir tir titreyen halkın battaniye beklediği ortamlar hâkim her tarafta.

Tüm bu şartlar göz önüne getirilerek kendileri küçük yürekleri büyük çocuklarımız yardım kampanyasını başlatarak Suriyeli çocuklara ve ailelerine ihtiyaç malzemelerinitoplayıp, gönderdiler.

Rasime Polat İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Kaska, “Kültürümüzde yardımlaşma ve dayanışma önemli bir yer kaplamaktadır. Bunu hem çocuklarımıza hem de tüm dünyaya tekrar hatırlatmak için okul olarak öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte küçük de olsa bir yardım kampanyasını başlattık. Bu mevsimde acil ihtiyaç duyulan malzemelerin toplandığı paketleri ilgili yere ulaştırdık. Yaptığımız küçük ama önemli bir çaba olduğunu düşünüyoruz. İnşallah bir nebze de olsa dertlere derman olmuşuzdur. Bir an önce oradaki acıların sona ermesi, hayatın normale dönmesini temenni ediyoruz. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.