banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Halimder'den Suriyeli Mültecilere Yardım

Dağıtıma Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, HALİM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Müjdeci ve EL-ENSAR DER başkanı Vedat Savaş katıldı.

Burada konuşan Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, “Yine bu hayırlı işte bir sivil toplum örgütü öncülük etmiştir. Burada Suriyeli kardeşlerimize hizmet ediyorlar ve çocuklara ayakkabı dağıtıyorlar. Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun. Şuanda muhacir çok önemli olan Ensar’ın çok olmasıdır. Rabbim Ensarların da sayılarını artırsın. Özellikle STK’lara teşekkür ederiz. Bu sahne gerçekten çok güzel, insan bir şey verdiğinde çok mutlu oluyor.” Şeklinde konuştu.

EL-ENSAR DER Başkanı Vedat Savaş ise “Derneğimizden takriben bin Suriyeli aile istifade ediyor. 600 öğrenci sürekli gelir, 200 öğrenci ise ara sıra gelir. Bin civarında Suriyeli kardeşimiz eğitim noktasında buradan istifade ediyor.” İfadelerine yer verdi.

Daha sonra Şanlıurfa İl Müftüsü Açık, yardımlarından dolayı HALİM-DER Yönetim Kurulu Başkanına teşekkür plaketi verdi. (Ramazan Casuk- Mustafa Gül-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.