banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş Rafael Camilerimiz kiliseleri andırıyor

Paris'te polisin bastığı evde çatışma çıktı

Fransız polisinin sabah saatlerinde, Paris’teki eylemlerin planlayıcısı olduğu iddia edilen Abdulhamit Ebayud'a yönelik olarak bir eve düzenlediği baskında çatışma çıktı.

Başkent Paris'in kuzeyindeki ST. Denis bölgesinde düzenlenen baskında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre evdeki 2 kişi ile yoldan geçen bir kişi hayatını kaybetti, 3 polis yaralandı,

Çok sayıda polisin yanı sıra askerin de sevk edildiği bölgede çatışma devam ederken, halkın sokağa çıkmaması yönünde anonslar yapıldı.

Baskın düzenlenen evde daha önce Suriye’de olduğu belirtilen Abdulhamit Ebayud'la beraber 2 kişinin daha bulunduğu tahmin ediliyor. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.