banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Paris'te 4 ayrı saldırıda 40 ölü 69 yaralı

Fransa’nın Başkenti Paris’te, bir restoran, bir konser salonu, bir otel ile bir stadyumun yakınlarında olmak üzere 4 ayrı noktada meydana gelen patlamalarda, resmi olmayan rakamlara göre, 40’ın üzerinde  kişinin öldüğü ve 69 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Paris'in doğusunda bir restoranda ve bir konser salonunda iki ayrı silahlı saldırı gerçekleşti. Ayrıca Fransa-Almanya dostluk maçının oynandığı   Stade de France'ın yakınlarında iki ayrı patlama sesi duyulduğu, olaylarda 40 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Patlamanın olduğu sırada Fransa ile Almanya arasında oynanan Euro 2016 hazırlık maçının oynandığı Stade de France'de, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande da bulunuyordu. Hollande’nin özel ekiplerce stattan uzaklaştırıldığı belirtildi.

Restoran saldırısı da  aynı zamanda yine Paris'in doğusunda   yer alan Bataclan adlı konser salonuna  silahlı saldırı yapıldığı  ve ateş açan iki kişi halen polis tarafından arandığı,  Polisin güvenlik nedeniyle çevredeki restoranları boşalttığı bildirildi.

Öte yandan konser salonuna saldırı düzenleyen saldırganların 100 kişiyi rehin aldığı ve şehrin bir çok yerinden çatışma seslerinin duyulduğu gelen bilgiler arasında.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.